Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

Home


Welkom

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Welkom bij Verspreidingsburo Vrieling.

Verspreidingsburo Vrieling verzorgt de huis-aan-huis verspreiding van ongeadresseerd (reclame) drukwerk. Vanaf het begin is Verspreidingsburo Vrieling betrokken geweest bij reclame-verspreiding. Ons werkgebied bestrijkt een groot gedeelte van Overijssel. Wekelijks worden er duizenden folders en of kranten door ons verwerkt en huis-aan-huis bezorgd door onze bezorgers .

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Uw opdracht is bij ons in goede handen, wij zorgen er samen met onze bezorgers voor dat uw drukwerk door de bus valt. Door de korte lijnen van ons plaatselijk verspreidingsburo naar de bezorgers toe wordt de kwaliteit gegarandeerd. Doordat wij de bezorgers zijn van de Dalfser Marskramer met hierin het gemeentenieuws kunt u ervan uitgaan dat deze bij iedereen in de bus valt, dus ook uw aanbiedingen.
 

Tarieven

Onze tarieven zijn altijd maatwerk. Het totale aantal van de opdracht, de frequentie en ook het bezorggebied is van invloed op het tarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.
U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met ons .

   

Contact gegevens

Verspreidingsburo Vrieling

Roede 3
7711 XB Nieuwleusen
Nieuwleusen
Overijssel
Telefoon: 0529-481475

 


Gemaakt door Salland Hosting